HTML

Zárcsere tévhitek

2015.03.19. 18:52 Pepista

Zárcsere – Tekintsen bele

 

 

 

A zárcsere, más néven lakatos szakma az egyik legkeresettebb lett napjainkban.

Sajnos nem a fiatalok körében, hanem az ügyfelekében. Rengeteg betörés történik,

aminek következtében rengeteg munkája van cégünknek.

 

Természetesen a sok munkának mi csak örülünk. Sajnos azonban nem tudunk

ezek közül mindegyiknek eleget tenni. Szakembereink a nap 24 órájában,

munkaszüneti napokon is dolgoznak. Ez azonban az utóbbi időkben kevésnek bizonyult.

Ezzel ellentétben a betörők száma rohamos módon nő.

A mai fiatalok többsége a divatos szakmákat helyezi szem elé. Olyanokat például,

mint a nemzetközi kapcsolatok, kommunikáció és médiatudomány, andragógia és még

sorolhatnánk. Az egyetem végével, ahogy kikerülnek a munkaerő piacra …

 

 Web: http://www.zar-csere.hu/

 

 

 

zarak.jpg

 

Címkék: zárcsere Budapest zárcsere zárcsere árai zárcsere tévhitek

Zárszerelés Gyorsan

2014.06.22. 23:49 Pepista

 

Zárszerelés gyorsan, szakszerűen!

 

 

Zárszerelés,- Zárszerviz szolgáltatásunk arra épül, hogy munkákat a lehetőségekhez képest precízen és pontosan próbáljuk elvégezni. Zárszerelés: ha záraink nem megfelelően működnek, ajtaján a ki és bejutás problémás, új vagy plusz zárat szeretne. Zárszerelésre 5-10 évente költünk. Ne a zárszerelésen spóroljon, csak a szakszerűen végzett zárszerelés nyújt maximális védelmet. Zárszerelés éjjel-Nappal Gyors kiszállással, zárszerelés garanciával.

Zárszerelés szolgáltatásunkat igénybe veheti Budapesten valamint Pest megye teljes területén a nap 24 órájában.
Zárcserénél nagyon fontos odafigyelnünk, hogy milyen fajta és milyen minőségű zárat tettetünk be az ajtónkba!Mindig kérjük ki egy szakember véleményét mielőtt bármit is tennénk!

 

 

 

 

 

Címkék: zárcsere zárszerelés zár felszerelése

Zárnyitás Non-Stop azonnal

2014.05.31. 18:22 Pepista

 Zárnyitás ha kell!

Zárjával van probléma? Hívjon minket.

 

Hívja a www.zarnyitas.eu szakembereit ha probléma lépne fel a bejutással kapcsolatosan. Nem nyílik az ajtó, esetleg az autó vagy az ajtó.
Amikor ellopják tőlünk a lakást nyitó kulcs csomót azon kívül, hogy megesz minket az ideg gondoskodnunk kell arról, hogy azonnali segítséget kérjünk, hogy egyáltalán betudjunk jutni ingatlanunkba. Ilyenkor vagy bármilyen más zár problémával kapcsolatban speciális zárnyitó csapatunk azonnal a segítségére siet ha felhívja őket! Tegye meg akár most azonnal ha szüksége van rájuk!

 

 

 

 

Címkék: zárnyitás zár kinyitása sérülés nélküli zárnyitás zárnyitó

Autónyitás ha bezárta a slussz kulcsot

2014.05.14. 11:53 Pepista

Autónyitás gyorsan, költséghatékonyan

Biztosan ön is kerület már olyan helyzetben amikor a megérdemelt pihenése helyett az ajtó előtt állva dühöngött,
mert nem tudott bemenni a lakásába. Az ember életében legalább egyszer kerül olyan szituációba, hogy elhagyja a lakáskulcsát. Persze ez nem törvényszerű, de tapasztalat alapján így van. Ilyenkor mindig az a legfontosabb,
hogy azonnali segítséget tudjunk keresni.

De figyeljen nagyon oda, hogy kit is hív fel idegében. Nem mindenki nyitja ki úgy az ajtót, hogy az ne sérüljön meg! Sajnos a legbosszantóbb eset is megtörténhet amikor ajtót és ablakot is cserélni kell, pedig csak egy ajtónyitás lett volna szükséges. Autónyitó mestereink megoldják önnek a bezárt személygépkocsi kinyitását, http://www.zarnyitas.eu/autonyitas.html és máris indulnak a segítségére!

Hívja ajtónyitásra szakosodott mestereinket bizalommal, mert ők sérülés mentesen beengedik önt lakásába, irodájába, autójába! Autónyitás gyorsan, hatékonyan, sérülés mentesen!

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: autónyitás autónyitás Budapest autó kinyitása autózár nyitás bezárt autó kinyitása

Ajtónyitásról mindent amit tudni kell

2014.05.14. 11:49 Pepista

Ajtónyitás hatékonyan

Egy ajtónyitó fő szakterülete az ajtónyitás. Ennek ellenére nagyon sok személy úgy vélekedik, hogy az ajtó kinyitásához nem kell nagy szaktudás egyszerűbb berúgni vagy befeszíteni az ajtót. Ez a legrosszabb megoldás ilyen alkalomkor. Mivel a helyreállítás sokkal költségesebb mint maga az ajtónyitás, így semmilyen körülmények
között sem javasoljuk az ilyen probléma megoldást. Egy megfelelő szakember folyamatosan képzi magát tovább és tovább, hogy a legmodernebb ajtókat is sérülés mentesen tudja kinyitni.

Sokszor a leggyakoribb okok miért az ajtónyitó szolgálatot igénybe kell venni az a becsapódott lakásajtó, ellopott - elveszett lakáskulcs, zárba tört kulcs.
És ha már nem nyitásról hanem arról a sajnálatos esetről van szó, hogy feltörték az ingatlanunkat akkor a helyreállítási munkálatokat is elvégzik szerelőink.

Mindegy, hogy milyen típusú is a kinyitandó ajtó, zár, autó. Mestereink mindig mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a munkálatok sérülés mentesen legyenek elvégezve.

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: ajtónyitás becsapódott lakásajtó ajtó kinyitása ajtónyitás Budapest sérülés mentes ajtónyitás

Zárnyitás éjjel-nappal Budapesten

2014.05.14. 11:46 Pepista

Zárnyitás igény esetén

Új lakásba, új épületbe költözik ne felejtse el lecseréltetni a nyílászáró zárjait. A saját biztonsága érdekében fontos ezt megtennie, hogy ne adjon esélyt arra, hogy esetleg a régi tulajnak kulcsa legyen lakásához. akár új lakóingatlanról akár új irodáról, akár új üzletről van is szó minden esetben a régi zárakat célszerű lecseréltetni. A www.zarnyitas.eu csapat tagjai minden nap 24 órás ügyelettel állnak a rendelkezésükre
Budapest területén, garanciával vállalnak minden zárcsere, zárjavítás, zárszerelés, hevederzár beépítési munkálatokat.

Legyen ön is tudatos felhasználó és lakásához, épületéhet válasszon megfelelő védelmi eszközöket. Vegye igénybe mestereinket, kérje ki véleményüket a
megfelelő biztonsági érdekében, hogy elkerülhesse a betörésekkel járó kellemetlen helyzeteket.

Bizonyos biztosítók is megkövetelik, hogy az ingatlan ajtaján mennyi és milyen minőségű biztonsági zár legyen felszerelve. Minden esetben törekedjen olyan
biztonsági eszközökkel ellátni ajtaját ami ellen áll a betörési módszereknek, ami által ön biztonságosan és nyugodtan tud ingatlanéban élni.

 

 

 

 

 

 

Címkék: zárnyitás zárnyitás Budapest zár kinyitása nyílászáró nyitása

Zárszervíz azonnal

2014.01.11. 22:28 Pepista

Zárszervíz azonnal

Zárszervíz azonnal  0670 237 7471 vagy 0630 827 3360

 

Azonnali gyors segítséget biztosítunk minden zár problémára Budapest teljes területén és környékén is. Ha nem nyílik az ajtó vagy zár, ha akadozik a kulcs a zárban, ha beletört a kulcs, hívjon minket!

Szakembereink minden nap elérhetőek rejtett költségektől mentesen a év 365 napján.

Zárszervíz azonnal részlegünk a felmerülő záras problémákat orvosolja nagyon gyorsan ha szükséges. Zárcsere, zárszerelés, zárnyitás, zárjavítás, hevederzár szerelés, betörés utáni helyreállítás minden nap Non- Stop kiszállással.!

Címkék: zárszervíz azonnal azonnali zárszerviz